Teatergruppen Fidus åbner nu op for, at man kan blive medlem af foreningen. Der findes to forskellige slags medlemskaber og du melder dig ind, ved at udfylde nedenstående formular.
Aktivt medlem:
Som aktivt medlem i Teatergruppen Fidus har du en masse fordele:
  • Du bliver inviteret til workshops, masterclasses og kurser med dans, teater og sang: gratis eller med store rabatter.
  • Du kan desuden deltage i de møder vi holder, hvor vi diskuterer, hvilke forestillinger vi skal spille og hvilke kurser, vi skal tilbyde.
  • Du kan også stemme til generalforsamlingen og være med til at vælge bestyrelse.
Det koster kun 150,- årligt at blive aktivt medlem i Teatergruppen Fidus.
Støttemedlem:
Alle – både personer og virksomheder – kan blive støttemedlem af Teatergruppen Fidus. Som støttemedlem bakker man op om foreningen, men er ikke stemmeberettiget til generalforsamlingen, ligesom man ikke får de samme muligheder og rabatter som aktive medlemmer. Alle støttemedlemmer får gratis programmer til foreningens forestillinger.
Det koster kun 100,- årligt at blive støttemedlem i Teatergruppen Fidus.
NB. Man kan naturligvis godt deltage i vores forestillinger uden at være medlem.

Når du har udfyldt formularen herunder, skal du indbetale et beløb tilsvarende dit medlemsskab på konto reg.nr. 0814 kontonr. 0001076981 før dit medlemsskab er gyldigt. I overførslen skriver du dine initialer samt fødselsdato, fx csr090987.

BLIV EN AF FIDUSERNE

[contact-form-7 404 "Not Found"]