Hvem gider se en musical, hvor man kender handlingen på forhånd, og den endda ender med hovedrollens død? Ja, det er der faktisk ret mange igennem årene, der har været med på. Handlingen i Jesus Christ Superstar starter, da Jesus og hans apostle rejser ind i Jerusalem op til påske. Befolkningen er begejstrede, men de jødiske præster er bange for Jesus og hans berømmelse. De får Judas til at forråde ham for 30 søvlpenge, og han pines under Pontius Pilatus til han dør på korset.

Det, der får forestillingen til stadig at være interessant er, de spørgsmål vi ikke kender svaret på. Hvorfor forråder Judas Jesus? Hvorfor går Jesus med til at blive klynget op? Hvorfor stopper Pilatus ikke den proces, han er så bange for, og hvorfor er jøderne så bange for Jesus? Når man sætter det til en fed rockmusik, så skulle underholdningen være hjemme.

I Teatergruppen Fidus lavede vi en moderne fortolkningen af forestilling, hvor handlingen var sat i en amerikansk storby. En enkel scenografi, der gav plads til den fede musik, de dygtige sangere og dansere og de stærke præstationer.